CFD Brokers vergelijken

De CFD is de laatste jaren ontzettend populair geworden, met name als het gaat om handelen en investeren in financiële producten. Dit komt mede dankzij de vele mogelijkheden die aangeboden worden, denk hierbij aan short of long gaan. Hier spelen prijsstijgingen en prijsdalingen in mee. Het is daarnaast ook mogelijk om te verspreiden over diverse opties zoals aandelen, valuta of grondstoffen. 

Filteren
Markten & instrumenten
Handels mogelijkheden
Deposito
Tools & Hulpmiddelen
Regulatie
Support via
Overige opties
Beveiliging
Sorteren op: Populariteit Gebruiksgemak Kosten Score

Wil je beginnen met beleggen is het handig om eerst te gaan vergelijken. Dit komt omdat er meerdere brokers actief zijn in de markt, met ieder zijn eigen specificaties. Het ligt volledig aan jouw wensen welke broker het meest geschikt is voor jou.

Het aanbod

Een bekend verschil is het aanbod dat een broker geeft. Bij de een kun je bijvoorbeeld beleggen in CFD op indices, aandelen, valuta, grondstoffen of cryptocurrencies en bij de ander kan dat alleen op valuta of alleen op grondstoffen etc. Een ander belangrijk verschil zijn de kosten per broker. Deze kunnen namelijk flink variëren tussen brokers en daardoor is vergelijken een handig hulpmiddel om kosten te besparen. 

Functies van het platform

Het is ook belangrijk om te kijken naar het platform dat de broker gebruikt. Ieder platform heeft zijn eigen functionaliteiten. Bij de een is dat zeer eenvoudig en bij de andere is dat zeer geavanceerd.  Het is belangrijk omdat je hier jouw transacties gaat maken. Kijk welke specificaties jouw interessant zijn en baseer hier ook de keuze van broker op. Het moet namelijk wel kloppen met jouw eigen wensen. 

Sommige brokers bieden ook educatiemateriaal aan om meer te weten te komen over beleggen in CFD. Dit is voornamelijk ideaal voor de beginnende belegger om zo kennis op te doen. Sommige brokers bieden instructievideo’s aan of een webinair om een prima start te maken. 

Vergelijk op kosten 

Niet alle brokers bieden hun service gratis aan. Zo wordt er vaak gevraagd om transactiekosten als je een positie openzet of sluit. Bij CFD komt dit nauwelijks voor, maar toch is het handig om hier op te letten. Let ook op overige kosten zoals rentepercentages of commissies. Deze staan altijd weergegeven in de voorwaarden van de broker.

Ben jij op zoek naar een vergelijker van brokers, dan ben je aan het juiste adres op deze pagina. Beslis wat jij belangrijk vind aan een broker en door te filteren kun je de keuze minimaliseren. Mocht je meer informatie willen lezen, dan kun je onze overige pagina’s raadplegen. 

Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. CFD's zijn complexe financiele instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. Tussen 74-89% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's. U moet voor u zelf uitmaken of u begrijpt hoe CFD's werken en of u het hoge risico kunt lopen om uw geld te verliezen.